Добродомов мав би піти, якщо переписка Столярової з ФСБ – правда, - політолог

13988800_1164252056947210_671536680_n

У світлі останніх подій, які пов’язані з екс-журналістом телеканалу «Інтер» Леонідом Муравйовим та Марією Столяровою вигулькнув і депутат з Галичини Дмитро Добродомов.

censor_blogs_content_big

Зокрема, політичній силі Добродомова  приписують співпрацю з Муравйовим і Столяровою. Мова йде про те, що вигнанці з України готували для «Народного контролю»  сценарії, концепції та відеоролики.

Як пояснив у коментарі Дивись.info політолог Михайло Басараб, якщо інформація про переписку Столярової з ФСБ підтвердиться – Дмитро Добродомов мав би заявити про завершення політичної кар’єри.

13941141_1164251820280567_406623570_n«Якщо розкрита інформація про переписку Стоялрової з іншими агентами ФСБ буде підтверджена і з’ясується, що це повна правда, я вважаю, що пан Добродомов, як людина, яка позиціонує себе як політик нової генерації, мав би зробити заяву про завершення своєї політичної кар’єри. Це так по-хорошому робиться відповідно до норм європейської політики і моралі новітнього, цивілізованого політика. Окрім того, звичайно, якщо ця інформація буде підтверджена, то люди, які були пов’язані з агентурою ФСБ, погоджували свої дії з агентурою ФСБ, можливо, отримували кошти на свою діяльність від агентів ФСБ, тобто отримували російські гроші на свою діяльність,  якщо це підтвердиться, повинні постати перед українським судом і їхні дії мають трактуватися відповідно до кримінального законодавства. Це все не жарти», - розповів Михайло Басараб.

За словами експерта, українське суспільство, на превеликий жаль, вже звикло до схожої інформації і таке вже трапляється не вперше. Але дивує те, що у співпраці з російськими спецслужбами підозрюються політики, які походять з Галичини та декларують свою приналежність до когорти нових політиків.

«Знаємо пана Добродомова за гучними антикорупційними заявами. Але так сталося, що партія «Народний контроль» і відповідно пан Добродомов фігурують у переписці. Виглядає так, що партія «Народний контроль», яку очолює пан Добродомов узгоджувала свою діяльність з агентами російського впливу на території України. Мало того, очевидно отримували від них певні інструкції, сценарії агітаційних роликів, певні рекомендації щодо відповідних акцентів у коментуванні тих чи інших подій. Це все дуже серйозно. Я думаю, що, якщо ця справа набуде серйозного розголосу, правоохоронці серйозно за це візьмуться, то для пана Добродомова і його соратників можуть бути серйозні  наслідки», - заявив політолог.

Нагадаємо, як повідомляв Цензор.net, Муравйов та Столярова готували концепції та відеоролики для проекту Дмитра Добродомова «Народний контроль».

фото: Цензор.net

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: