На Миколаївщині невідомі в масках увірвалися до будинку і вбили чоловіка

В селі Мігія Первомайського району Миколаївської області до будинку місцевих мешканців увірвалися невідомі в масках, зв`язали і побили господарів, чоловіка убили, передає УНІАН з посиланням на відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.

В селі Мігія Первомайського району Миколаївської області до будинку місцевих мешканців увірвалися невідомі в масках, зв`язали і побили господарів, чоловіка убили, передає УНІАН з посиланням на відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.

«Прибувши на місце, поліцейські побачили зв’язану жінку, а на городі домоволодіння знаходилось тіло її чоловіка з ознаками насильницької смерті», - зазначили в поліції.
Оглянувши 46-річного потерпілого, експерти виявили на його голові рублені рани, у чоловіка були зв’язані руки та ноги.
«Зі слів 43-річної дружини загиблого, вночі її чоловік вийшов на подвір’я. Почувши сторонні звуки, вона вирішила перевірити, що відбувається, але на порозі будинку побачила незнайомця, обличчя якого було закрите маскою, а на подвір’ї - інших сторонніх осіб. Зловмисник вдарив в обличчя потерпілу та надів на голову частину одягу. Отямившись, постраждала зрозуміла, що зв’язана. Частково звільнившись, жінка змогла зателефонувати матері чоловіка та розповісти про напад. Залишивши безлад у будинку, злочинці зникли у невідомому напрямку», - зазначили у відомстві.
Слідчим відділенням Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками п.6 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство), карається позбавленням волі на строк від десяти до п`ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна.
Розшукуються зловмисники, встановлюються обставини злочину та його свідки.
Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють інформацією, корисною для розкриття даного злочину, повідомляти до поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: