Перепустки на в’їзд у пішохідну зону міста можна отримати до 1 вересня

Отримати перепустку на в’їзд у пішохідну зону міста можна 1 вересня цього року. З 1 вересня перепустки вже не видаватимуть

За словами керівника ЛКП «Муніципальна дружина» Юрія  Діля, на сьогодні перепустки отримали близько 450 мешканців пішохідної зони, 40 підприємців, ще 15 перепусток видано для заїзду спецтранспорту.

«За нашими підрахунками, перепустки мали б отримати ще  орієнтовно 250 мешканців», - зауважив Юрій Діль

Нагадаємо, 1 серпня змінився порядок регламентованого в’їзду в пішохідну зону центральної частини міста. Старі перепустки синього кольору втратили чинність, натомість діють нові – червоного, жовтого та зеленого кольорів, залежно від категорії транспорту. Так, мешканці пішохідної зони мають перепустки зеленого кольору. Для в’їзду транспорту, що обслуговує мешканців та заклади, розміщені тут, видають перепустки жовтого кольору, а для спецтранспорту – червоного кольору.

Нагадаємо, для мешканців заїзд у пішохідну зону упродовж цілої доби залишається безкоштовним, за умови отримання нової перепустки.

Автомобілі доставки, які працюють у пішохідній  зоні, безкоштовно можуть заїжджати з 6:00 до 8:00 год. Платний заїзд – з 8.00 до 11.00 год. Однак, попередньо  слід оплати кошти на рахунок ЛКП «Муніципальна дружина» за обслуговування системи в’їзду/виїзду у пішохідну зону. Вартість місячної перепустки складає орієнтовно 140 грн.

Для отримання перепустки нового зразка, потрібно звернутися за адресою: пл. Ринок, 1, перший поверх, каб. 1 (охорона). Відповідальна особа з видачі перепусток – п. Роман, тел. 067-314-12-81.

Додаткова інформація та роз’яснення – за телефоном: (032)-259-00-15.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: