У п'ятницю у Львові відкриється територіальне управління НАБУ

У п’ятницю, о 11:00 на вулиці Коперника, 4 (4 поверх, зал для брифінгів Нацбанку Україні у Львові) відбудеться брифінг з нагоди урочистого відкриття Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України.

Участь у відкритті братимуть директор НАБУ Артем Ситник, директор Львівського теруправління Тарас Лопушанський та керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

Акредитація представників ЗМІ обов’язкова до 14:00 11 серпня за ел. адресою: [email protected] (вкажіть повне ім’я, посаду, який ЗМІ представляєте, e-mail, номер телефону).

Контактна особа – Світлана Оліфіра, тел.: (067)148-56-36.

Нагадаємо, що повноваження Львівського територіального управління поширюватимуться на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську і Хмельницьку області. Крім двох керівних посад – директора та заступника директора, в управлінні працюватимуть 6 співробітників, які забезпечуватимуть супровід роботи детективів, опрацьовуватимуть звернення громадян і документацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: