Скільки деревини продали державні лісництва Львівщини

У І півріччі підприємствам управління Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства вдалось наростити обсяги переробки деревини на 7,8 тис кубометрів (загалом 84,4 тис м куб), що у порівнянні з відповідним періодом 2015-го на 10,2% більше.

А обсяг реалізації продукції сягнув 367 млн грн.

Як повідомив начальник управління Анатолій Дейнека, за І півріччя лісгоспи повністю забезпечили виконання запланованих лісівничих, лісозахисних, лісоохоронних та лісовідновних заходів.

Він також розповів, що за цей період створено лісових культур на площі 1486 га (план на І півріччя – 1222 га), проведено доповнення цих культур на площі 1686 га, забезпечено сприяння природному поновленню на площі 618 га. Крім того, лісівники заготовили 781 кг насіння основних лісоутворюючих порід (виконання завдання – 195%), у тому числі сосни звичайної – 311 кг (план – 207 кг). На площі 5,5 тис га здійснено рубки формування та оздоровлення лісів, а також заготовлено 149,7 тис кубометрів ліквідної деревини.

З початку року підприємства управління від всіх видів рубок заготовили 461,2 тис кубометрів деревини, у тому числі на рубках головного користування – 311,3 тис кубометрів.

Додамо також, що за 6 місяців чисельність штатних працівників у лісогосподарських підприємствах Львівського ОУЛМГ зросла на 22 чоловік та склала – 3091 особу. А рівень середньомісячної заробітної плати по підприємствах управління сягнув позначки 5848 грн або 123% до рівня минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: