«Карпати» – «Шахтар»: прев'ю

275858__max_news

Сьогодні, 12 серпня, у Львові на стадіоні «Арена Львів» 4-й тур чемпіонату відкриється протистоянням місцевих «Карпат» та донецького «Шахтаря».

Сьогодні, 12 серпня, у Львові на стадіоні «Арена Львів» відкриється  4-й тур чемпіонату протистоянням місцевих «Карпат» та донецького «Шахтаря».

Після трьох турів стовідсотковий результат мають два лідери – «Шахтар» і «Динамо». Їх відрив від «Зорі» складає 2 очки, а від групи інших команд – 5 і більше. «Оранжево-чорним» необхідно надалі перемагати у чемпіонаті, щоби з позитивним настроєм підходити до матчів кваліфікації Ліги Європи з «Істанбул Башакшехір».

За два дні до гри «гірники» провели відкрите тренування. Журналісти поспілкувались із Віктором Коваленком та Ісмаїлі, після чого команда зробила акцент на роботі з м’ячем і тактичних вправах. До загальної групи повернулись Андрій Пятов та Ісмаїлі.

У минулому домашньому матчі «зелено-білі» приймали київське «Динамо», яке на даний момент ще не втрачало очок у чемпіонаті.

«Карпати» замикають турнірну таблицю, через те що перед початком сезону їх було позбавлено шести очок за рішенням ДК ФІФА. Здобувши одну перемогу та нічию, львів’яни скоротили дефіцит до -2 очок. Сезон для «Карпат» розпочався із вдалого матчу зі «Сталлю» (3:0 з голом Чачуа й дублем Бланко Лещука), після чого «зелено-білі» поступилися «Динамо», а в 3-му турі в Полтаві зіграли з «Ворсклою» внічию (1:1).

Наставник команди Сергій Зайцев стабільно довіряє місце у складі кільком молодим футболістам. Грисьо, що дебютував цього сезону, вже відзначився голом у поєдинку з «Ворсклою». Також зазначимо участь у всіх матчах Лобая й виходи на заміну Саламахи, Марковича і Заїкина.

Команди провели 46 поєдинків у чемпіонаті. 29 разів перемагав «Шахтар», 9 – «Карпати», 8 нічиїх. Різниця м’ячів: 91–32 на користь донеччан.

На полі «Карпат» відбулось 23 матчі. 10 перемог у активі «гірників», 9 разів вигравали львів’яни, 4 зустрічі завершились унічию. Різнця м’ячів: 33–23 на користь «оранжево-чорних».

Анонс

Ліга Парі-Матч сезону 2016/2017. Матч 4-го туру

«Карпати» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк)

12 серпня. Початок – 20:00. Львів, «Арена Львів»

Арбітр – Костянтин Труханов (Харків).

Дискваліфікований – Бернард («Шахтар»).

Орієнтовні склади команд (версія Інформаційного центру ФК «Карпати»):

«Карпати»: Підківка, Лобай, Нестеров, Новотрясов, Мірошніченко, Костевич, Ксьонз, Чачуа, Грисьо, Худоб’як, Бланко-Лещук.

«Шахтар»: Пятов, Ордець, Кривцов, Ісмаїлі, Срна, Степаненко, Фред, Тайсон, Нем, Дентіньо, Едуардо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: