У Києві грузин обікрав сина головного міліціонера країни (відео)

Поліція Києва затримала зловмисника, який обікрав сина міністра МВС України Арсена Авакова – Олександра.

Поліція Києва затримала зловмисника, який обікрав сина міністра МВС України Арсена Авакова – Олександра, пише Обозреватель.

Інцидент стався у вівторок, 9 серпня, в приміщенні ресторану «Марокана» на бульварі Лесі Українки, 24. Близько сьомої години вечора Олександр Аваков сидів за одним із столиків на літньому майданчику разом з Сергієм Коротких, командиром розвідки полку «Азов» (більше відомий як Малюта або Боцман). Як стверджує джерело, по периметру знаходився «супровід».

Коротких приїхав в «Марокану» на Toyota Tundra. Син глави МВС - на Toyota Land Cruiser 200, його охорона - на Land Cruiser 100.

У ресторані за сусіднім столиком сиділи двоє чоловіків середнього віку. Один з них, надягаючи піджак, акуратно «прихопив» сумочку, яка лежала на вільному кріслі біля столу, за яким знаходилися Аваков-молодший і Боцман. Злочинець дістав гроші з сумочки (там була значна сума в доларах) і непомітно повернув на колишнє місце. Оперативність, з якою спрацював чоловік, може свідчити про професійні злодійських навичках «відвідувача».

Олександр Аваков, запідозривши недобре, перевірив свою сумку і, не знайшовши там грошей, кинувся за злочинцями, що вийшли з ресторану «Марокана».

На відеозаписах камер спостереження видно, як злодії неспішно йшли вздовж вулиці в напрямку Київського національного університету культури і мистецтв. Буквально через хвилину вони були зупинені Олександром Аваковим особисто і його людьми.

Цікавий момент: заяву в поліцію за фактом крадіжки написав не сам потерпілий - Олександр Аваков, а Сергій Коротких (Боцман). Який, мабуть, знаходиться в ближньому колі довіри. Співробітникам ресторану «Марокана», а також правоохоронцям заборонили коментувати подію.

Як стало відомо, одним із злодіїв виявився громадянин Грузії Автанділ Р., який прибув в Україну 8 серпня. Як він пояснив працівникам поліції - «з метою туризму».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: