Затриманий у Криму «диверсант» виявився рецидивістом на прізвисько Зая (фото)

YlINlFIT5Rk

Затриманий ФСБ Росії в Криму нібито диверсант Андрій Захтей був двічі судимий, повідомляє радник глави МВС України, народний депутат Антон Геращенко.

«Журналісти інформаційного агентства «Миротворець» вивчили персональні дані А. Р. Захтея, наявні у відкритих джерелах, і виявилося, що це банальний антиукраїнськи налаштований і двічі судимий рецидивіст на прізвисько «Зая», - написав він на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю.

А. Геращенко нагадав, що в четвер ФСБ РФ затримала «другого українського диверсанта» – 41-річного виконроба з Євпаторії А. Захтея.

За словами нардепа, затриманий був засуджений у 1998 році на 6,5 років позбавлення волі за грабіж, вчинений групою осіб, 4 роки відбував покарання у Львівській виправній колонії №40, але «на шлях виправлення не став».

За даними А. Геращенка, повторно А. Захтей був притягнутий до кримінальної відповідальності у 2008 році за шахрайство, підробку документів та низку інших злочинів.

У 2011 «Зая» набрався боргів у рідному місті Борислав Львівської області і тупо втік від кредиторів до Москви.

Потім перебрався до Євпаторії, де жив донедавна Під час Майдану «Зая», як середньостатистичний ватник, постив у себе «ВКонтакте» антиукраїнські гасла», - написав парламентарій.

«Загалом, якщо «Зая» і агент, то точно не українських спецслужб. Швидше за все його використовують як «консерву» агенти ФСБ», - додав він.

А. Геращенко також опублікував фотографію А. Захтея та копію довідки про його судимості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: