Поліція Львова проводить акцію-аналог IceBucketChallenge на підтримку своїх колег (відео)

Патрульна поліція Львова започаткувала естафету 22х22 на підтримку ветеранів правоохоронних чи інших силових структур та екстрених служб, які страждають посттравматичним стресовим розладом.

Патрульна поліція Львова започаткувала естафету 22х22 на підтримку ветеранів правоохоронних чи інших силових структур та екстрених служб, які страждають посттравматичним стресовим розладом.

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сторінці Патрульної поліції Львова у Facebook.

Суть цієї акції полягає у тому, аби учасники на відео записали, як займаються фізичними вправами, та передали естафету іншим своїм колегам. Таким чином вони привертають увагу до проблеми посттравматичного стресового розладу, на який страждають деякі правоохоронці через свою службу. За словами організаторів, Щодня у світі закінчує життя самогубством 22 працівники правоохоронних чи інших силових структур та екстрених служб.

Першим в Управління патрульної поліції Львова розпочав естафету начальник Антон Пузиревський, який передає її колегам по службі щодня. Долучилися вже і заступники та командири батальйонів, начальники відділів та інспектори.

Передавання естафети за допомогою відеороликів нагадує загальносвітовий флешмоб, який був популярний декілька років тому – IceBucketChallenge. Її завданням було привернення уваги до проблеми лікування аміотрофічного бічного склерозу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: