Онищенко погрожує подати до Європейського суду із прав людини

Олександр Онищенко
Олександр Онищенко / rbc.ua

Сканадальний колишній народний депутат України Олександр Онищенко, якого підозрюють в оргіназації «газової схеми», погрожує звернутися до Європейського суду із прав людини, адже вважає, що справа проти нього «сфабрикована».

Про це він заявив в ефірі «112 каналу», вийшовши на зв'язок із його ведучими із Великої Британії.

[dyvys_blockqoute text="У мене є стовідсоткові докази політичного підгрунтя всього цього, і, враховуючи, що в Україні про це просто ніхто не буде чути, розраховувати на якесь справедливе рішення у мене там не будуть. Тому я вирішив це робити через Європейський суд, через який я зможу довести, що це справа політична і добитися якихось результатів." author="заявив Онищенко"]

Також екс-нардеп стверджує, що ані Генарльна прокуратура, ані Національне антикорупційне бюро не зв'язувалися із ним для проведення допиту.

[dyvys_blockqoute text="Ні, зі мною ніхто не зв`язувався, я думаю, їм це особливо не потрібно, так як у нас сьогодні і антикорупційна прокуратура, і прокуратура займаються дискредитацією мого іміджу і тому не проводять будь-які правомірні дії. Це справа сфабрикована, шита білими нитками, мета у них одна – політичний наїзд і відібрати у мене бізнес." author="вважає Онищенко"]

Нагадаємо, колишнього народного депутата Олександра Онищенка звинувачують у створенні групи, яка при реалізації договорів про спільну діяльність із компанією «Укргазвидобування» завдала збитків державі на 3 мільярди гривень. 5 липня 2016 року Верховна Рада України дала згоду на його затримання та притягнення до кримінальної відповідальності й арешт. 29 липня він заявив про перебування на території Великої Британії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: