П’яний водій Rolls Royce з російськими номерами послав поліцейських і поїхав геть

240e81bb22a14aff84d6790f41bd1a31

У Харкові патрульні затримали нетверезого водія за кермом Rolls Royce з російськими номерами.

Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Харкова.

«Завдяки небайдужим громадянам патрульні виявили водія з ознаками алкогольного сп'яніння

Сьогодні до екіпажу поліції звернувся харків'янин, який повідомив, що водій автомобіля Rolls Royce на іноземних номерах, керує транспортним засобом з зовнішніми ознаками алкогольно сп'яніння. На місце події прибули патрульні, які виявили транспортний засіб у якому знаходились двоє чоловіків. Поліцейські здійснили перевірку документів у особи, яка знаходилась за кермом автівки. За зовнішніми ознаками водій знаходився у стані алкогольного сп'яніння у зв'язку з чим інспектори запропонували йому пройти відповідний тест. Від проходження тесту на алкоголь водій відмовився, поводив себе нетактовно, висловлювався повільно, запинаючись», – зазначили у відомстві.

На водія автомобіля патрульні склади адміністративний протокол за ч.2 ст.122, ч.1 ст.130 та виписали постанову за ст.126 КУаПА. Автівку було передано знайомому водія.

Як стало відомо, п’яний водій Rolls Royce – харківський бізнесмен Дмитро Тейтельбаум, який вже, до речі, не вперше помічений у нетверезому стані за кермом. 2012 року його звинувачували у причетності до кривавої ДТП.

«Резонансна аварія сталася вночі в Харкові на вулиці Ахсарова. Lexus на великій швидкості, за словами очевидців, не менше 150 кілометрів на годину, вискочив на зустрічну смугу і протаранив Daewoo. Удар був страшної сили, згадують свідки. Машини повністю були пом'яті. Коли водій Lexus і пасажир вибралися з машини - люди зрозуміли, вони дуже п'яні.

Водія Daewoo - йому 31 рік, і його 19-річну пасажирку затиснуло в купі металу. З машини їх не менше години діставали МНСники за допомогою спеціальних пристроїв. Після чого постраждалих доставили в лікарню. У жінки численні переломи, у водія травма живота і голови, зламані рука і стегно. Зараз він знаходиться в реанімації у важкому стані і підключений до апарату вентиляції легенів, пише atn.ua. Очевидці намагалися наздогнати втікачів Lexus, але ті заскочили в Range Rover і зникли в невідомому напрямку. Цікаво, що номери Range Rover і Lexus, який скоїв ДТП, схожі - обидва мають по чотири сімки, запевняв активіст «Дорожнього контролю» Руслан Погонцев. Він виявився на місці аварії майже відразу. Запевняє, що люди з Daewoo стали жертвами стрітрейсерів», – писала тоді kh.vgorode.ua.

Згодом з’явилася інформація, що винуватецем кривавої ДТП був Дмитро Тейтельбаум. А далі – все за «схемою». Водія знайшли у закритій лікарні за містом, поговорити правоохоронцям з ним не вдалося через «стан здоров’я»…

Більше інформації про ту аварію немає, а тема обговорення, що винуватцем ДТП був Тейтельбаум, мусувалася на рівні місцевих форумів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: