Як змінився уряд Гройсмана порівняно з урядом Яценюка

--------79

У Кабміні Володимира Гройсмана змінилося 11 міністрів. Про це повідомляє VoxUkraine.

У Кабміні Володимира Гройсмана змінилося 11 міністрів. Про це повідомляє VoxUkraine.

У квітні 2016 року Верховна Рада затвердила новий склад Кабміну, в якому порівняно з урядом Арсенія Яценюка було змінено 11 міністрів (58%) (без урахування новоствореного Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб та Міністерства охорони здоров'я, де досі немає очільника).

Міністри змінили 45% своїх заступників (також крім двох зазначених міністерств). Якщо порівнювати кадрові перестановки нових очільників відомств і тих, хто залишився з минулого уряду, то перші проводили ротацію активніше – 55 проти 14%.

Повністю оновився керівний склад міністерств екології, культури та інфраструктури. Жодних змін не відбулось у міністерствах регіонального розвитку, закордонних справ, молоді та спорту й оборони.

Якщо аналізувати кадрову політику більш глибоко - на рівні голів департаментів, то можна сказати, що зміни незначні. 17% очільників департаментів залишили свої посади після призначення нового уряду. Варто зазначити, що деякі міністерства не надали інформації щодо структури. За тими даними, які є в розпорядженні VoxUkraine, найбільших змін на рівні департаментів зазнали Міністерство молоді та спорту, Міністерство енергетики та Міністерство освіти. Жодних змін не відбулось у Міністерстві закордонних справ.

tild3363-6666-4139-a139-356536343965__picture1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: