Стало відомо, скільки ще громад можуть з'явитися на Львівщині до кінця року

До кінця року на Львівщини до 16 вже утворених територіальних громад можуть додатися ще 5.

Про це у коментарі «Дивись.Info» повідомив радник голови Львівської обласної адміністрації із питань децентралізації Віталій Корецький.

[dyvys_blockqoute text="Зараз розглядається 5 пакетів документів щодо створення нових територіальних громад у Львівській області." author="Віталій Корецький"]

Чиновник зазначив, що наразі не може розголошувати інформацію про те, про які саме громади (населені пункти, території) йдеться. Водночас він додав, що ці дані не означають, що 2016 року буде створено ще 5 утворень: можливо, що якийсь із проектів відправлять на доопрацювання і громада не встигне провести вибори цьогоріч.

Остаточно про це можна буде говорити у вересні. Але вже зараз можна стверджувати, що на Львівщині 2016 року створено менше територіальних громад, ніж торік – 1 чинна і 5 потенційних проти 15 минулого року.

Зазначимо, що 5 серпня Офіс реформ Львівщини, керівником якого є Корецький, на своїй сторінці у Facebook оприлюднив інформацію, що на той момент було ініційовано створення 24 нових територіальних громад в області.

Читайте також: Рада скандально відомого села проголосувала за об’єднання із Пустомитами у громаду

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: