Суд взяв під варту колишнього заступника директора ЛКП «Збиранка»

Галицький районний суд прийняв рішення обрати міру запобіжного заходу для колишнього заступника директора ЛКП «Збиранка» Бориса Плашенка у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 110 тисяч гривень.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

Як і під час розгляду попередньої справи, сторона обвинувачення аргументувала необхідність такого заходу тим, що звинувачений може ухилятися від слідства, а також чинити вплив на свідків. Натомість на думку захисника Плашенка , звинувачення щодо вчинення ним злочину слідчими є необгрунтованими і не має підтвердження у матеріалах, які були надані судові. Адвокат стверджує, що суд мав би відхилити клопотання слідчих і не встановлювати ніякої міри запобіжного заходу.

Водночас щоб довести добрі наміри Плашенка співпрацювати зі слідством, адвокат запропонував встановити міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.

Заслухавши аргументи обох сторін, суд вирішив задовольнити клопотання слідчих і встановити міру запобіжного заходу у вигляді тримання під варто терміном на 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 110 тисяч гривень.

Як заявив захисник обвинувачуваного Плашенка, він має намір подати апеляцію на це рішення суду.

Як писала ІА Дивись.info, сьогодні суд прийняв рішення взяти під варту колишнього директора ЛКП «Збиранка» Богдана Горбаля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: