На Луганщині активізувалися ворожі снайпери (відео)

235808

Минулої доби російські окупаційні війська 52 рази відкривали вогонь по українських підрозділах. Зокрема 23 рази на Донецькому та 20 – на Маріупольському напрямках, 9 – на Луганщині.

Про це повідомили у Генштабі АТО. 

На Маріупольському напрямку противник випустив 60 снарядів із 122 мм артилерії по Чермалику, гатив з великокаліберних гармат того ж калібру по Новоселівці та Мар’їнці. Артилерійські установки калібру 152 мм застосував у Рибінському. У Славному, Красногорівці та Лебединському, Чермалику та Широкиному ворог відкривав мінометний вогонь. У Новогригорівці та Мар’їнці противник задіяв БМП. На цьому ж напрямку проявив себе снайпер.

На Донецькому напрямку найгарячішими точками залишаються Авдіївка, Зайцеве, Майорськ та Луганське, де супротивник обстрілював наші опорні пункти з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. Також, на Донеччині неспокійно було у Верхньоторецькому, Кам’янці, Новоселівці другій та Новгородському.

По позиціях у Врубівці, що на Луганщині, вівся вогонь з важкої артилерії 122 калібру. Різного типу гранатомети застосував ворог по укріпленнях у Станиці Луганській, Новоалександрівці та Попасній. У Попасній до того ж потивник задіяв БМП. Не припиняє ворог збройні провокації з використанням стрілецької зброї. У Новоалександрівці та Станиці Луганській активізувалась снайперська пара.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: