Янукович просить про очну ставку з Порошенком - ЗМІ

«Легітимний» президент Віктор Янукович просить про очну ставку з президентом Петром Порошенком та іншими в режимі відеоконференції.


Про це повідомив адвокат Віталій Сердюк, - пише УП.
«Офіційне клопотання до ГПУ було подано у вівторок», - сказав Сердюк. Янукович вимагає від Генпрокуратури провести одночасний допит (очну ставку) його і президента Порошенка, екс-прем’єра Арсенія Яценюка, голови Верховної Ради Андрія Парубія, мера Києва Віталія Кличка, секретаря РНБО Олександра Турчинова. Крім того, він просить про проведення очної ставки з іншими посадовцями, прізвища яких адвокати не вказали. Йдеться про осіб, яких прокуратура викликала для дачі показів у «справі Майдану». «Для забезпечення публічності процесу Янукович наполягає на проведенні допиту в суді відповідно до ч. 1 ст. 225 КПК України», - заявили його адвокати.

Адвокат нагадав, що вже є рішення Святошинського райсуду Києва про проведення очних ставок у розгляді питання по «беркутівцях». Водночас у Департаменті спеціальних розслідувань Генпрокуратури повідомили, що ще не отримували відповідне клопотання Януковича.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: