Єдиного свідка, який свідчив проти «хрещеного батька» «ЛНР», по-звірячому побили

Єдиного свідка, за показами якого нині сидить Єфремов, сьогодні звіряче побили.

Про це на свойї сторінці у Фейсбук написав народний депутат Андрій Лозовий.

«Мова йде про одного з командирів «Торнадо» Миколу Цукура, якому сьогодні після суду пробили голову невідомі у масках, яких пропустив до торнадівців конвой Національної поліції.

Цілком очевидно, що за цим варварством стоять ті, хто зацікавлений у тому, щоб Цукур відмовився від своїх свідчень і Єфремов знову ганебно звільнили з-під варти.

Я добре знаю Миколу і впевнений, що він не зламається. Але, коли Герою війни, замість орденів розбивають голову і калічать - це, погодьтесь, абсурд», – написав Лозовий.

Він зазначив, що за його інформацією, за побиттям орнадівців стоїть особисто головний військовий прокурор Анатолій Матіос, і виконавці злочину – його підлеглі.

«Тоді складається пазлик, хто у вищих ешелонах влади так сильно хоче, щоб хрещений батько «ЛНР» Єфремов був на волі і мав можливість продовжувати підривну антиукраїнську діяльність. Очевидно, це Матіос. З якої причини? Поки що важко сказати. У конспірологічні версії особисто я не вірю. Швидше – банальний кеш. Однак, є нюанс. Псів Матіоса пустив до бійців «Торнадо» саме поліцейський конвой… Цукур та інші торнадівці давали покази на Єфремова ще рік тому. Саме військовій прокуратурі на чолі з Матіосом. Але він та його підлеглі саботували розслідування, приховували від суспільства причетність Єфремова до війни на Донбасі на стороні ворога – і таким чином забезпечили йому ще рік на свободі. Скільки крові коштував цей рік Україні ви і так знаєте...» – написав Лозовий.

Натомість Микола Цукур повідомив, що його б’ють вже не вперше.

«Без скарг, по суті. Тиждень тому в Оболонському суді люди в масках цілеспрямовано били по голові. Висновок лікаря – струс мозку, кожен день укол знеболювального. Сьогодні знову били по голові, але не цілеспрямовано, а «випадково»: спочатку наступали на голову ногою, після натискали на шию так, що кілька разів «випадково» зустрівся зі стінкою. Ми досі не знаємо, що з Бізоном, його «обробляли» останнім, в зал суду на п'ятий поверх так не підняли, а терміново відвезли на швидкій. Хочу передати окремий привіт великим «законникам» Туке, Москалю, Чорновол, що розносять бруд про «Торнадо»: ким би ми не були, в чому б нас не звинувачували, ви вважаєте правильним, що в будівлі суду, в столиці типу європейської країни вдруге поспіль невідомі в масках б'ють підслідних?» – написав Цукур.

Нагадаємо, Микола Цукур, заступник комбата «Торнадо» є ключовим свідком у справі регіонала Олександра Єфремова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: