І на цигарках не заробив, і автомобіль втратив (фото)

За минулу добу в пункті пропуску «Порубне» прикордонниками спільно із митниками було припинено дві спроби незаконної переправи тютюнових виробів до сусідньої Румунії.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Так, близько 4:00, на виїзд з України прибув легковий автомобіль «Ауді А 6», за кермом якого був 33-річний мешканець Чернівецької області. У правоохоронців виникла підозра щодо можливого перевезення даним автотранспортом заборонених товарів. Було ініційовано проведення поглибленого огляду автомобіля, під час якого прикордонниками спільно із працівниками митниці було виявлено 800 пачок цигарок різних марок. Пакунки із сигаретами чоловік ретельно заховав у спеціально виготовлених схованках, розміщених під днищем автомобіля та під каркасом задніх сидінь. Разом із виявленими тютюновими виробами було вилучено і автомобіль, який оцінено у 70 тисяч гривень.

А кількома годинами раніше в тому ж пункті пропуску «Порубне» 27-річний громадянин Румунії також спробував приховано перевезти через кордон тютюнові вироби, які ретельно запакував у колеса своєї автівки. Однак працівники пункту пропуску вилучили 648 пачок сигарет марок «KENT HD8» та «MARBLE». Виявлені сигарети було вилучено, а на обох чоловіків, які спробували збагатитись незаконним шляхом, складено протокол про порушення митних правил.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: