Канадський військовий розповів, як змінився принцип підготовки українських військових

Дерек Рейд
Дерек Рейд / фото: Львівський прес-клуб

Представники збройних сил Канади, Литви, Польщі та США, які регулярно беруть участь у військових навчаннях на Яворівському полігоні у Львівській області, змінили підхід до тренування українських військових.

Про це на конференції, присвяченій співпраці армій України, США та Канади розповів офіцер зі зв'язків із громадськістю Збройних сил Канади Дерек Рейд.

На самому початку агресії Росії проти України інструктори із Канади, Литви, Польщі та США займалися безпосереднім навчанням українських військових практичним навичкам ведення бою та рятування життя. Тепер же акцент робиться на навчання українських інструкторів, які згодом тренуватимуть наших бійців.

[dyvys_blockqoute text="Зараз складно говорити про те, чи стала ближчою українська армія до стандартів НАТО. Але вже тепер видно, що ваші військові дуже швидко вчаться, тому й Збройні сили України відчутно змінилися." author="Дерек Рейд"]

Канадець зазначив, що усі іноземні військові, які приїздять на навчання до України, дуже задоволені прогресом і успіхами українських військовослужбовців.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: