Параду не буде, якщо громада не хоче, – військові Канади та США про Дні Незалежності у них

1
Андрій Коба / фото: Львівський прес-клуб

Військовослужбовці Збройних сил Канади та США, які перебувають на навчання на Яворському полігоні у Львівській області, пояснили, що паради на святкуваннях їхніх Днів Незалежності також проводять, але лише у разі доцільності та погодження із громадою.

Військовослужбовці Збройних сил Канади та США, які перебувають на навчаннях на Яворському полігоні у Львівській області, пояснили, що паради на святкуваннях їхніх Днів Незалежності також проводять, але лише у разі доцільності та погодження із громадою.

Про це вони розповіли на прес-конференції, присвяченій співпраці між Збройними силами України, Канади та США, передає кореспондент «Дивись.Info».

[dyvys_blockqoute text="У Сполучених Штатах святкування залежить від місцевої громади. Якщо місцева громада бажає залучити військових до святкування, то вони беруть участь. Але на рівні із ними беруть участь і учні шкіл, і громадські організації. Із боку військових можуть бути оркестр, кавалерія – усе залежить від грошей, які виділяє громада." author="офіцер зі зв'язків із громадськістю, капітан ЗС США Скотт Кун"]

Натомість авіаційний механік,капрал ЗС Канади Андрій Коба розповів, що святкування у Канаді дуже схоже на те, що відбувається у США. Усе залежить від побажань громади. Наприклад, у місті Андрія Коби є багато літаків, тож на День незалежності там пролітає авіація. Але найбільші святкування проходять у столиці – там і паради, і виставка техніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: