Порошенко не виключає повномасштабного вторгнення і введення воєнного стану

Ситуація на сході України різко загострилася про це заявив президент Петро Порошено, виступаючи у Бродах перед військовослужбовцями 16-ої окремої бригади армійської авіації.

«Сьогодні є спроби зірвати мінський процес. Робляться безвідповідальні заяви про вихід з нормандського формату. Сьогоднішня ніч стала рекордною за кількістю обстрілів. Відбулося 100 обстрілів, у тому числі з великокаліберної артилерії. Обстріли ведуться по командних пунктах і складах на глибину до 20 км за лінією зіткнення», – заявив президент.

Він також повідомив, що провів консультації з європейськими партнерами і отримав від них запевнення у повній підтримці України. Президент також повідомив, що цього року добровільно стали контрактниками військової служби 45 тисяч осіб.

Це дозволило нам утриматися від чергової хвилі мобілізації, але у випадку ескалації конфлікту ми змушені будемо оголосити мобілізацію і запровадити воєнний стан. Сказав президент

«Він також повідомив, що начальник Генерального штабу Віктор Муженко зараз перебуває у зоні проведення АТО і сам був свідком обстрілів», – сказав Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: