Порошенко заклав капсулу на місці будівництва нового заводу у Бродах

Президент Петро Порошенко, який сьогодні з робочим візитом прибув на Львівщину, заклав у Бродах капсулу на місці, де буде споруджено завод компанії Nexans. Про це повідомив кореспондент Дивись.info з місця події.

«Я сприймаю це як запрошення приїхати у червні наступного року на відкриття заводу. Тут будуть створені сотні робочих місць з високою зарплатою. А місцева влада буде отримувати податки», – сказав Петро Порошенко.
Завод електричних кабельних мереж французької компанії Nexans, замовником будівництва якого є німецький підрозділ французької компанії, розрахований на 2,5 тисячі робочих місць. Запуск першої черги і старт виробництва планується на другий квартал 2017 року. Сума інвестицій становить 30 мільйонів євро.
Станом на зараз на роботу вже прийняті перші 100 працівників, які проходять навчання на заводі компанії у Золочеві. Як повідомили представники компанії, зарплата робітничого персоналу становить понад 6 тисяч гривень. Завод у Бродах буде вже третім заводом цієї компанії на Львівщині після Перемишлян і Золочева. На підприємтсвах компанії вже зараз працюють півтори тисячі працівників, а сума інвестицій у ці два заводи становить 10 мільйонів євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: