Чиновника Держслужби з питань АТО затримали на отриманні хабара у 230 тисяч

У Києві затримано посадовця Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО під час одержання 230 тис. грн хабара.

У Києві затримано посадовця Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО під час одержання 230 тис. грн хабара, передає УНІАН.

За даними відомства, вказані кошти державний службовець вимагав та отримав від комерційної структури за перемогу у конкурсних торгах з виконання робіт щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО.

Службовця було затримано на гарячому під час одержання коштів від посередника.

В ході проведених за місцем проживання зловмисників обшуків правоохоронці виявили та вилучили понад 1 млн грн, оригінали документів з конкурсних торгів, печатки та факсиміле, йдеться в повідомленні.

Зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Посереднику вже повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України (пособництво у одержанні неправомірної вигоди, вчинене за попередньою змовою, поєднане з вимаганням).

Найближчим часом державному службовцю буде оголошено про підозру, а також внесено клопотання про обрання затриманим запобіжних заходів, підкреслили в прокуратурі.

«Досудове розслідування, в ході якого будуть досліджені інші зловживання посадовців Держслужби, що призвели до можливої розтрати понад 20 млн гривень, виділених на реабілітацію ветеранів АТО, триває», - додали у відомстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: