На Львівщині пропонують в оренду майже 4 тисячі гектарів сільськогосподарських земель

На Львівщині працівниками Держгеокадастру сформовано перелік із 208 земельних ділянок для сільськогосподарського виробництва державної власності (за межами населених пунктів), право оренди яких готується до продажу на земельних аукціонах цього року.

Загальна площа земель, що пропонуються в оренду – 3 961 га.

Про це повідомляють у Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

Найбільші площі сільськогосподарських земель пропонуються для продажу права оренди у Дрогобицькому (795 га) та Бродівському (487 га) районах Львівської області.

Слід зауважити, що в серпні додатково підготовлено та внесено до переліку 15 земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, загальною площею 455 га.

«Наші працівники постійно оновлюють перелік ділянок, які пропонуємо інвесторам в оренду, - розповів начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький. - Завдяки земельним аукціонам із продажу права оренди сільськогосподарських земель за межами населених пунктів, проведеним цього року, до місцевих бюджетів додатково надходитиме 1,6 млн гривень щорічно».

За словами Андрія Кавецького, від початку цього року на земельних аукціонах продано право на оренду 91 земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів), загальною площею 1 707 га. Кінцевий розмір річної орендної плати становить – 4,9 млн грн, що у 1,5 рази перевищує стартовий розмір (3,27 млн грн).

Ознайомитися з переліком земельних ділянок, результатами проведених земельних аукціонів можна на сайті Держгеокадастру України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: