Росія проводить військові навчання в окупованому Криму

Російські підрозділи матеріально-технічного забезпечення відпрацьовують завдання забезпечення угруповання військ в окупованому Криму.

Про це передає РІА «Новости» з посиланням на заступника міністра оборони РФ Дмитра Булгакова.

«Підрозділи МТЗ приступили до відпрацювання практичних дій з матеріально-технічного забезпечення угруповання військ на морських і сухопутних полігонах Республіки Крим», - сказав Булгаков.

За його словами, в морі відпрацьовуються питання дії суден допоміжного флоту ЧФ із забезпечення угруповання бойових кораблів і підводних човнів, в тому числі завдання з буксирування судна, що зазнає лиха, та гасіння пожежі на бойовому кораблі, електромагнітної обробки кораблів, відновлення технічної готовності кораблів у морі.

«Зокрема, задіяні судна розмагнічування, плавучі ремонтні майстерні, танкери різного класу для дозаправки в морі і транспорту озброєння, які доставляють кораблям ракети, торпеди і міни, а також інші судна забезпечення», - сказав Булгаков.

За його словами, на полігоні Опук бригада МТЗ Південного військового округу «веде відпрацювання практичних дій із всестороннього матеріально-технічного забезпечення сухопутного угруповання і забезпечує висадку морського десанту».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: