На Львівщину приїхали депутати, чиновники та активісти із декількох країн ЄС

IMG_5773_0000_1471695866_613x459.75_3_0
Форум із питань децентралізації у Хирові / loda.gov.ua

У місті Хирів, що у Старосамбірському районі Львівської області сьогодні відкрили міжнародний форум «Участь міжнародних організацій у реалізації комплексної реформи місцевого cамоврядування в Україні».

У місті Хирів, що у Старосамбірському районі Львівської області, сьогодні відкрили міжнародний форум «Участь міжнародних організацій у реалізації комплексної реформи місцевого cамоврядування в Україні».

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Учасники форуму впродовж двох днів обговорюватимуть перспективи впровадження реформи децентралізації влади в Україні із наголосом на її переваги для органів місцевого самоврядування та об’єднань територіальних громад. Окремий акцент робиться на якості медицини, сприянню створення перших робочих місць для молоді, а також освітній, культурній та туристичній сфері.

До Хирова приїхали представники вітчизняного та іноземного дипломатичного корпусу, члени парламентів іноземних держав, представники центральних органів виконавчої влади України, органів місцевого самоврядування, неурядових організацій з України, Республіки Польщі, Литовської Республіки, Французької Республіки та Королівства Бельгії. Також серед запрошених народні депутати України, представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: