У штабі АТО говорять про провокації проти ЗСУ на всіх ділянках фронту

Російські війська продовжують вчиняти провокації на всіх ділянках фронту на Сході України. За минулу добу вони 26 разів відкривали вогонь по позиціях наших військових.

Про це йдеться зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00, передає УНІАН.

«На Донецькому напрямку ворог з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї 11 разів обстріляв українські позиції на ділянці Авдіївка – північні околиці Горлівки.

На Маріупольському напрямку вогонь з мінометів забороненого 120 мм калібру окупанти відкривали по Новогригорівці та Старогнатівці, 82 мм калібр використовували у Красногорівці, Мар’їнці та Широкиному», – йдеться у повідомленні.

Крім того, у Новогригорівці ворожий вогонь вівся також з кулеметів великого калібру, а у Водяному, Тарамчуку, Мар’їнці та Широкиному тривали провокації з використанням стрілецької зброї. У Широкиному до того ж активізувався снайпер.

На Луганщині мінометний та гранатометний вогонь супротивник відкривав по Новозванівці, у Кримському застосував автоматичні станкові гранатомети, а у Новоолександрівці – снайперську зброю, зазначили у штабі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: