ГПУ передала МЗС документи для екстрадиції Каськіва

Генеральна прокуратура України передала Міністерству закордонних справ оригінали документів для екстрадиції колишнього голови Держінвестпроекту Владислава Каськіва з Панами.

Про це сказав в ефірі «112 Україна» заступник Генерального прокурора Євген Єнін, передає УНН.

«Ми в перший день після затримання пана Каськіва поінформували у терміновому порядку компетентні органи Республіки Панама про те, що в нас є кримінальне провадження стосовно Каськіва, про те, що найближчим часом звернутися із запитом про його видачу. І можу вас поінформувати, що оригінали нашого клопотання про видачу вже були передані Міністерству закордонних справ України. І тепер вже дипломатичними каналами зазначені документи будуть скеровані до панамської сторони», – сказав він.

Водночас, за словами Євгена Єніна, поки що у Генпрокуратури немає стовідсоткової інформації, який запобіжний захід обрано Владиславу Каськіву. Він нагадав, що ГПУ клопотала про його взяття під варту.

«І вже ближчими днями, я сподіваюся, ми будемо знати подальший розвиток ситуації з цього питання», – додав заступник Генпрокурора.

Нагадаємо, 18 серпня колишнього голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва затримали в Панамі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: