Садовий закликає слідчих у справі сміттєзвалища не шукати чорного кота в чорній кімнаті

Міський голова Андрій Садовий назвав прогнозованим рішення суду про тримання під вартою з можливістю внесення застави щодо колишніх керівників ЛКП «Збиранка»

Міський голова Андрій Садовий назвав прогнозованим рішення суду про  тримання під вартою з можливістю внесення застави щодо колишніх керівників ЛКП «Збиранка».

Про це він сказав відповідаючи на запитання кореспондента Дивись.info.

«Це було прогнозовано. Я й не очікував іншого рішення. Я б хотів щоб правоохоронні органи максимально глибоко дослідили дане питання і назвали прізвища винних, які підпалили полігон. Я б хотів ці прізвища почути - хто конкретно здійснив підпал. Якщо такі прізвища будуть надані, тоді я зрозумію, що робота виконана якісно. Якщо будуть шукати в періоді останніх  десяти років чорного кота в чорній кімнаті, якого там немає, тоді я буду розуміти, що в нас є проблеми» - заявив Андрій Садовий. Він також розповів про свою участь у слідстві.

«Я з самого початку одним з перших давав покази по даному питанню, і фактично чи не всі керівники давали покази. Я вважаю,  це дуже правильно і оперативно було зроблено. Я б дуже хотів, щоб ця справа мала максимальну публічність і ми знайшли тих людей, які підпалили полігон і створили для міста надзвичайно складну техногенну катастрофу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: