Медвєдєв знайшов винних у вживанні допінгу російськими спортсменами

28db816a3d555a303e15880402a63e2a
Дмитро Медвєдєв / politrussia.com

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медвєдєв назвав винними у вживанні допінгу російськими олімпійцями «покидьків, які спочатку годують своїх спортсменів допінгом, тягають його через кордони, а потім тікають за океан і дають свідчення в суді під присягою.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, коментуючи відсторонення російської команди від участі у Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Зокрема Медвєдєв вважає безпідставними або малодоведеними звинувачення росіян у вживанні заборонених препаратів. У цьому він вбачає політичний тиск на Росію.

Також російський прем'єр фактично визнав вживання допінгу спортсменами своєї країни.

[dyvys_blockqoute text="Низка держав і їх політико-спортивний істеблішмент шукали традиційного ворога і в черговий раз знайшли. Але особливо огидна роль тих покидьків, які спочатку годують своїх спортсменів допінгом, тягають його через кордони, а потім тікають за океан і дають свідчення в суді під присягою. В обмін на програму захисту свідків і майбутні дивіденди." author="написав він у пості на Facebook"]

Вочевидь, Мадвєдєв натякав на тих колишніх російських посадовців, які свідчили WADA (Всесвітньому антидопінговому агенстві), що вживання допінгу спортсменами їхньої країни підтримували в ФСБ та уряді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: