Сьогодні погасили маркований конверт на честь Дня Незалежності України

У вівторок, 23 серпня, у Львові відбулось спецпогашення художнього маркованого конверту. Захід присвячено 25-й річниці від Дня проголошення Незалежності України. Урочисту церемонію провели у залі головного відділення Львівської дирекції «Укрпошти».

Про це інформує прес-центр ОДА.

Урочисте погашення марки та конверту провели голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка та в.о. директора Львівської дирекції «Укрпошти» Микола Ростов.

«Такі поштові марки – унікальні візитні картки держави, що розповідають усьому світові про її історію і сучасність. Звичайно, ми у такі моменти не можемо не згадати наших борців за свободу та незалежність, захисників України, які відстоюють територіальну цілісність держави, - зазначив Олег Синютка. - Я переконаний, що 25-та річниця Незалежності України стане кроком до успіху, добробуту та миру на нашій землі».

Окрім того, найкращих працівників Львівського відділення «Укрпошти» нагородили подяками голови Львівської облдержадмінстарції.

Варто зазначити, що загалом цього року "«Укрпошта» з нагоди 25-ї річниці від Дня проголошення Незалежності України випустила 400 тисяч примірників конвертів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: