Бізнес-школа Львівського інституту менеджменту отримала нового керівника

Ним став 26-річний Максим Баланюк, який незважаючи на свій молодий вік вже встиг зарекомендувати себе креативним керівником. Свою кар’єру пан Баланюк побудував у банківській справі.

Ним став 26-річний Максим Баланюк, який незважаючи на свій молодий вік вже встиг зарекомендувати себе креативним керівником. Свою кар’єру пан Баланюк  побудував у банківській справі.

10365634_680811501986537_3445168668473797784_o«Працювати я почав ще студентом і коли здобув ступінь магістра, то вирішив перебратися до Києва, — розповідає ІА «Дивись.info» Максим Баланюк. – Там кар’єра почала розвиватися досить швидко і вже незабаром я працював на керівній посаді в «Альфа-банку», де завідував регіоном. А вже згодом наша команда перейшла працювати в «ОТР Bank», де я керував бізнесом вже усієї України. Наші start-upи стосувалися впровадження нових продуктів в банківській системі. До прикладу, можливість тримати банківські послуги, не виходячи з роботи. Як от отримати кредит, не покидаючи робоче місце. Для великих підприємств, ми зробили можливим, щоб раз в тиждень працівник нашого банку працював на цьому підприємстві і люди мали можливість з ним проконсультуватися та отримати банківські послуги. Зараз такі речі – більш популярні, але коли ми починали – це було ноу-хау».

Саме на креативність та розвиток нових ідей студентів буде спрямовувати свою увагу новий керівник. «Мені б хотілося спрямувати нашу роботу в тому напрямку, щоб виховувати з наших молодих людей інженерів, які вміють думати креативно і знають як застосувати свої знання та ідеї, а не просто хороших виконавців. На жаль, зараз ми не маємо достатньої кількості креативних керівників, в більшості люди просто повторюють чужі ідеї. Зверніть увагу, часто ми просто допомагаємо доробити чужі продукти, а не наймаємо іноземні компанії аби ті допомогли реалізувати наші ідеї. Хоча, потенціал нашого народу дозволяє створювати такі проекти, просто, зазвичай, ми не вміємо їх презентувати», — підсумував Максим Баланюк.

Окрім нових ідей Максим Баланюк хоче також навчити студентів бізнес етиці, якої, на його думку, українським бізнесменам дуже бракує.

«Я хочу звернути увагу на те, що нам треба виховувати бізнес етику, -- каже керівник бізнес-школи Львівського інституту менеджменту. — На мою думку, в бізнесі України є занадто багато недовіри одне до одного, кожен працює по своїх правилах гри. В такому середовищі дуже важко працювати,особливо коли ми говоримо про співпрацю з іноземними партнерам, роботу на міжнародних ринках. Далеко не кожна компанія погодиться на такі умови. Корупція, звичайно, — велика проблема, але й не варто забувати про таку перешкоду, як наш спосіб ведення справ».

До того ж молодий керівник обіцяє багато цікавих лекторів та нові курси про які наразі не розголошують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: