Документи про видачу Україні Каськіва панамській стороні передасть посол

У Києві цими днями перебував посол України в Сполучних Штатах Мексики та в Республіці Панама Руслан Спірін.

Відтак він і передасть оригінал запиту про екстрадицію скандального чиновника часів Януковича Владислава Каськіва. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила прес-секретар генерального прокурора Луценка Лариса Сарган.

14063963_1139815226092000_6767719183009033889_n

«Не варто розганяти зраду, а комусь - і гострити лижі… Для чистоти експерименту пропоную всім охочим відкрити текст угоди між Україною та Республікою Панама про видачу правопорушників та уважно прочитати п.3 ст.7 документа, де дійсно згадується необхідність направлення копії вироку, що вступив у законну силу, у разі направлення запиту про видачу ДЛЯ ПРИВЕДЕННЯ ВИРОКУ ДО ВИКОНАННЯ. Пан Каськів поки що має інший процесуальний статус – відповідно про направлення копії вироку геть не йдеться.

Більше того, ближчими днями оригінал запиту вже досягне території Республіки Панама – на щастя, посол України в Сполучених Штатах Мексики та в Республіці Панама (за сумісництвом) Руслан Спірін перебував в ці дні в Києві та передасть нарочно потрібні документи панамській стороні.

Ну, а фоточка зі свіжою панамською газетою та з поліцейським поруч говорить про те, що Каськів – під контролем панамської влади до рішення по екстрадицію», – написала Сарган.

Нагадаємо, що Владислава Каськіва затримали при спробі перетнути кордон та відмові Коста-Рики впустити його на свою територію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: