«Щасливий кілометр». Благодійний забіг задля порятунку дитячих життів пройде 4 вересня

Сьогодні, 25 серпня, у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» відбулася прес-конференція з нагоди проведення Благодійного забігу «Щасливий кілометр», інформує ЛОР.

Сьогодні, 25 серпня, у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» відбулася прес-конференція з нагоди проведення Благодійного забігу «Щасливий кілометр», інформує ЛОР.

 «Львівська обласна дитяча лікарня «ОХМАТДИТ» займає провідне місце серед дитячих лікувальних закладів Західної України і забезпечує професійною допомогою важкохворих дітей. Ми вирішили зробити свій внесок у цю надзвичайно важливу справу, організувавши благодійний забіг «Щасливий кілометр», який стане щорічним. Також компанія планує ремонт операційного блоку, вартість якого 500 тис.грн.», - розповіла  Оксана Лашманова.

«Благодійний забіг «Щасливий кілометр», покликаний привернути увагу суспільства як до потреб лікарні, так і до активного способу життя. Лікарня не може обійтись без допомоги благодійників та завдяки ініціативі Fujikura Automotive Ukraine Lviv тепер є така можливість. Під час забігу ми маємо на меті зібрати кошти на лампу фототерапії, вартістю 100 тисяч гривень», - розповіла головний лікар Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Мар’яна Возниця,.

Благодійні марафони надзвичайно поширені у світі. Кожного року з таких заходів у різні Благодійні фонди надходять кошти, які згодом підуть на допомогу лікарням і соціальним установам. Компанія Fujikura Automotive Ukraine Lviv прагне започаткувати такі ж марафони у Львові та організовує Благодійний забіг «Щасливий кілометр» на підтримку Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ».

Нагадаємо, 4 вересня з 11.00 всі охочі зробити свій «Щасливий кілометр» збиратимуться біля Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Завершиться забіг збором учасників у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Як розповіли організатори, к             ожному учаснику організатори дають можливість обрати власну дистанцію - 1, 4 або 7 кілометрів. А підготовку на старті та контроль протягом всього маршруту здійснюють спеціально запрошені кваліфіковані тренери - Юлія Нікітіна і Микола Фуртак.

Мета заходу - не лише допомогти лікарні, яка рятує дитячі життя, а й впровадити добрі справи, які робити легко, приємно та весело.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: