Українка через кордон везла нарковмісні таблетки (фото)

Прикордонники відділу «Краковець» завадили спробі перевезення через державний кордон 100 штук таблеток «Трамадол», які є нарковмісними і обіг яких обмежений.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Таблетки було виявлено під час спільного прикордонно-митного огляду автомобіля німецької реєстрації в пункті пропуску «Краковець», що на українсько-польському кордоні. За кермом автівки перебувала 40-річна громадянка України, яка постійно проживає в Німеччині. Жінка жодних товарів та предметів до переміщення через кордон не декларувала, а зазначені таблетки помістила в дорожню аптечку.

Наркомісні таблетки у громадянки вилучені, по факту виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів» повідомлено працівників Нацполіції України.

Зазначимо, що, згідно із законодавством України, порядок обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, в тому числі і переміщення їх через державний кордон України, суворо регламентовано. Дізнатися які речовини та препарати підпадають під зазначену категорію можна у Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженому Постановою КМУ №770 від 6 травня 2000 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: