За добу у Львові сталося чотири ДТП за участю велосипедистів

У Львові минулої доби, 24 серпня, у трьох районах міста (Сихівський, Франківський, Залізничний) зафіксовано чотири дорожньо-транспортні пригоди за участі велосипедистів.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області.

Так, 24 серпня, о 19.30, рухаючись по вулиці Стуса, 41-річний львів’янин, керуючи велосипедом, в’їхав  у припаркований на узбіччі дороги автомобіль «Фольксваген Пасат». Постраждалого велосипедиста із травмами госпіталізовано.

Цього ж дня, о 21.15 на вулиці Княгині Ольги, водій автомобіля  «Опель Астра» скоїв наїзд на 20-річного велосипедиста,  жителя Львова. Юнак отримав тілесні ушкодження і після надання медичної його відпустили додому.

На вулиці Городоцькій у Львові, 24 серпня, о 18.00,  водій автомобіля «Мерседес» скоїв наїзд на велосипедистку. 28-річна львів’янка  внаслідок ДТП отримала забої обличчя та грудної клітки.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася вночі на перехресті вулиць Любінська – Петлюри. Водій автомобіля «Опель Кадет» здійснив наїзд на 11-річного велосипедиста. Неповнолітнього львів’янина було доставлено до лікарні, де в нього діагностували забій стегна.

За фактами ДТП проводиться розслідування. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ознаками правопорушення передбаченого ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: