Брати керували транспортними засобами під мухою

Одразу двох братів за кермом напідпитку виявили поліцейські на Львівщині.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

21 серпня, близько 18.00, поліцейські сектору реагування патрульної поліції №2  Радехівського відділення поліції отримали орієнтування на водія, котрий керує автомобілем ВАЗ-21099 у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці виявили та зупинили автомобіль. Під час спілкування з водієм, жителем Радехівського району, поліцейські відчули різкий запах алкоголю. Водію запропонували пройти перевірку на стан сп’яніння. Акт огляду медичного обстеження підтвердив, що водій керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Відтак, на правопорушника, поліцейські склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП – керування автомобілем у нетверезому стані.

У той самий день, близько 23.30, поліцейськими сектору реагування патрульної поліції №4 Радехівського відділення поліції під час патрулювання на автодорозі Стоянів-Бишів зупинили моторолер «Мустанг», у якого не горіла задня фара, а водій не мав на голові мотошолому.

При спілкуванні з водієм, жителем Радехівського району, поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пристрій Драгер показав 0,62 проміле алкоголю в крові чоловіка. На правопорушника поліцейські склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп’яніння- тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.)

В подальшому було встановлено, що правопорушники, яких у той день було притягнуто до адміністративної відповідальності за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння,  є рідними братами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: