На Львівщині жінка за кермом легковика в’їхала в електроопору (фото)

25 серпня, близько 7.00, у Радехівське відділення поліції надійшло повідомлення від жительки Волинської області про те, що на автодорозі Луцьк-Львів в селі Сабанівка перекинувся автомобіль «Опель Вектра».

25 серпня, близько 7.00, у Радехівське відділення поліції надійшло повідомлення від жительки Волинської області про те, що на автодорозі Луцьк-Львів, в селі Сабанівка перекинувся автомобіль «Опель Вектра». Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

На місці події слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Радехівського відділення поліції попередньо встановили, що водій автомобіля «Опель Вектра», 23-річна мешканка Волинської області, рухаючись з високою швидкістю, в’їхала в електроопору – автомобіль перекинувся.

Внаслідок ДТП 21-річний пасажир автомобіля, житель Радехівського району, отримав тілесні ушкодження -відкриту черепно-мозкову травму та був доставлений в реанімаційне відділення  Радехівської ЦРЛ.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, -карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: