Заробити на всьому. У Львівській мерії закупили спецтехніку за завищеними цінами

Минулого року департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради провів закупівлю семи одиниць спецтехніки за цінами, вищими, ніж ринкові, пише львівська міська газета «Ратуша».

Минулого року департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради провів закупівлю семи одиниць спецтехніки за цінами, вищими, ніж ринкові, пише львівська міська газета «Ратуша».

У відповідь одній із ГО міста Львівська міська рада надала інформацію про конкретні ціни на куплену техніку. «Так, коли порівняли їх із ринковими, виявилось, що вони є значно вищі. Наприклад, вартість самоскида з робочим обладнанням було придбано за 1 279 750,0 грн. Ціна аналогічної машини на ринку становить близько 1 145 000,0 грн, а прибиральну машину на базі трактора з робочим обладнанням, яку придбали за 270 000,0 грн та 305 000,0 грн, можна придбати всього за 75 450,0 грн.

Отже, за підрахунками, Львівська міська рада переплатила більш як мільйон гривень!  Понад те, переможцем тендеру на закупівлю спецтехніки стало підприємство, яке вже фігурувало у подібних оборудках. Так, у м. Енергодар прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом розтрати бюджетних коштів у сумі 440 тисяч гривень, де за результатами тендеру комунальники придбали два універсальні трактори у того ж підприємства за завищеними цінами», — зазначають активісти.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: