В МВС підтвердили, що загиблий у Києві журналіст – Олександр Щетинін

Речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко підтвердив, що загиблий у Києві журналіст – засновник інформаційного агентства «Новий регіон» Олександр Щетинін.

 
Про це Шевченко написав на своїй сторінці у Facebook.

 
«Офіційна інформація столичного головного управління Національна поліція України щодо обставин вчорашньої смерті Олександра Щетиніна у Подільському районі Києва. За попередніми даними, картина злочину характерна для самогубства, хоча мені особисто зрозумілі підозри колег по цеху - загиблий був російським журналістом, який переїхав в Україну і кардинально змінив свої погляди і редакційну політику видання «Новый регион – Новости» з проросійської на проукраїнську», - зазначив Шевченко.
Як повідомляв УНІАН, сьогодні столична поліція поінформувала, що розслідує обставини смерті журналіста, якого виявили у власній квартирі в ніч на 28 серпня.

 
За даними правоохоронців, на місці події вилучили стріляну гільзу, травматичний пістолет, магазини до нього та передсмертну записку. «Двері у квартиру були зачинені, обстановка у помешканні не порушена», - зазначалося в повідомленні поліції.
Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією - «самогубство».
ЗМІ писали, що загиблий - російський журналіст Олександр Щетинін, який кілька років тому переїхав жити до Києва і заявив про намір змінити громадянство з російського на українське.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: