Родичі загиблих під Іловайськом під ГПУ вимагають відставки Матіоса

Родичі загиблих біля Іловайська бійців проводять мітинг біля будівлі Генеральної прокуратури України з вимогою звільнити головного військового прокурора Анатолія Матіоса та передати справу з розслідування Іловайської трагедії до суду.

Родичі загиблих біля Іловайська бійців проводять мітинг біля будівлі Генеральної прокуратури України з вимогою звільнити головного військового прокурора Анатолія Матіоса та передати справу з розслідування Іловайської трагедії до суду, передає УНІАН.

На даний час тут зібралися близько 50 осіб, частина з яких – це бійці АТО. Також тут жінки є та діти, які є родичами загиблих бійців.

На сходах до дверей ГПУ вони поклали плакат із фото Матіоса, на одному з яких він зображений за гратами. Таким чином усім, хто заходить до будівлі, доводиться наступати на цей плакат. Також біля дверей на стіні прикріплено плакат із пропозицією звернутися до головного військового прокурора, на якому бажаючі вже залишили кілька відгуків, зокрема: «Винних під суд!» та «Приберіть зрадника, а не міняйте йому посаду».

Крім того, родичі загиблих збирають підписи за відставку Матіоса, на підписних листах їх вже є 90.

Також біля входу до Генпрокуратури розміщено великий стенд із хронологією подій Іловайської трагедії та фотографіями загиблих, де наголошується, що від тих подій минуло вже 2 роки, а «ніхто не відповів».

Серед вимог родичів загиблих – припинити «штучне затягування розгляду справи» та оприлюднити матеріали і висновки експертів, а також передати справу з розслідування Іловайської трагедії до суду.

Родичі загиблих сподіваються, що представники Генпрокуратури вийдуть та зустрінуться з ними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: