Розслідування вибуху «мерседеса» очолює особисто начальник поліції Львівщини

vybuh_avto_stare_selo_lviv_2

На місці вибуху автомобіля, який підірвали сьогодні поблизу Львова, працює начальник головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Захарія, який особисто очолює розслідування вибуху.

На місці вибуху автомобіля, який підірвали сьогодні поблизу Львова, працює начальник головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія, який особисто очолює розслідування вибуху. 

У коментарі ІА.Дивись.info Дмитро Загарія розповів, що незабаром дасть оцінку ситуації.

Нагадаємо, що у передмісті Львова, внаслідок вибуху позашляховика, загинуло троє осіб, ще одну госпіталізовано в лікарню.

На місці події загинуло троє осіб, одну людину госпіталізовано. Наразі особи постраждалих встановлюються. За попередніми даними спрацював вибуховий пристрій. Правоохоронці встановили, що після вибуху автомобіль також обстріляли з автоматичної зброї, - додає УНІАН. За інформацією джерел у правоохоронних органах, автомобіль має номерні знаки львівської реєстрації, і є службовим автомобілем одного з львівських підприємств, яке займається виробництвом морозива та заморожених напівфабрикатів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: