Садовий пояснив звідки беруться безвідповідальні люди, які піддаються на дешеві провокації

Міська влада недооцінює впливу архітектури на особистий розвиток людини – заявив під час засідання виконкому міський голова Андрій Садовий.

Сьогодні виконком затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво і реконструкцію 6 об’єктів. Водночас, розгляд питань щодо низки об’єктів перенесли. Мер доручив підлеглим вивчити питання на місцях з залученням фахівців та мешканців. Така доля спіткала реконструкцію частини нежитлових приміщень з розширенням на вулиці  Гетьмана Мазепи, 24, реконструкцію квартир № 6 і №7 на проспекеті Червоної Калини, 8, а також квартири №41 на вулиці Сахарова, 29.

«Ми недооцінюємо впливу архітектури на особистий розвиток людини. Особливо це стосується дітей. Коли кругом є  безлад, коли дитина в такому середовищі виростає, в неї в голові все неправильно складається. А потім ми дивуємося, чому ми маємо людей, які не хочуть брати  відповідальність, які купляються на різні дешеві провокації. Це все є виховання, а архітектура - дуже серйозний чинник виховання дітей.  Тому не зважати на такі речі ми не маємо права» - пояснив мер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: