Що сталося із посортованим сміттям з грибовицького сміттєзвалища (відео)

Дві протилежні відповіді надійшли з міської ради на запит від депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича, куди ділося з грибовицького сміттєзвалища сортоване сміття, яке там знайшли активісти.

На запит Ігоря Зінкевича, депутата Львівської міської ради від фракції УКРОП, про те, куди зникло сортоване сміття із грибовицького сміттєзвалища під час проведення «Альфа-джазу» у Львові, надійшли дві абсурдні відповіді від Львівської міської ради. На сесії 30 червня 2016 року Юрій Голець, начальник Управління житлового господарства ЛМР, публічно повідомив, що йому відоме прізвище особи, яка його вивезла. І він готовий назвати це прізвище Ігорю Зінкевичу до закінчення сесії (на відео). Однак, нещодавно надійшла офіційна письмова відповідь, підписана міським головою Андрієм Садовим, про те, що сортоване сміття розрівняли і присипали землею на Грибовицькому сміттєзвалищі.

https://www.youtube.com/watch?v=sgZXUKEG3Zw

14089168_965001860294670_7798239166586541392_n

«Зображені на фотографії від 04.06.2016 відсортовані відходи, на виконання доручення начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Голеця Ю.Б., були розрівняні бульдозерами ЛКП «Збиранка» та засипані шаром ґрунту», - йдеться у відповіді від Андрія Садового.

За публічно озвученою заявою на сесії Львівської міської ради прізвище чоловіка, який вивіз сміття теж було озвучено. Ним виявився депутат місцевої сільської ради.

Депутати Львівської міської ради через отримані відповіді збираються звернутися до правоохоронних органів. Відповідний лист буде скеровано і у Генеральну прокуратуру України та Комісію Верховної Ради із розслідування трагедії на грибовицькому сміттєзвалищі для подальшого розгляду та пошуків зниклого сміття. Позаяк, окрім матеріальної цінності для тих, хто його сортував, це сміття є ще доказом існування незаконного сортувального бізнесу на грибовицькому сміттєзвалищі. А свідоме знищення доказів, як відомо, є злочином.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: