У Львові вчетверте проходитиме Lviv Acoustic Fest

lafest120161horizontal

Як повідомили у прес-службі фестивалю, його організатори зібрали в лайн-апі найперспективніших представників різних жанрів нової української музики: від фолку та інді до тріп-хопу і фанку. Серед вже оголошених учасників: Latexfauna, Myopia, The Elephants, Blooms Corda, Lemko Bluegrass Band, Плесо, mari cheba.

Lviv Acoustic Fest - це фестиваль, який проводиться у Львові з 2013 року. За три роки існування у його рамках, свої акустичні програми представили гурті з усієї України: O.Torvald, Vivienne Mort, Pianoбой, Гапочка, Бахрома, ПНД, Zapaska, Sinoptik, Sasha Boole та багато інших. Lviv Acoustic Fest починав існування в акустичному форматі.  Цього року всі гурти виступатимуть у повному складі. «Acoustic» в назві фестивалю - це настрій, а не вимога до звучання. Окрім цього, на відвідувачів очікує  дві сцени, свіжий та небанальний лайн-ап, який буде до смаку поціновувачам гарної музики, і найцікавіше - абсолютно нова локація!

Цієї осені Lviv Acoustic Fest  пройде на території кінотеатру «Львів», що розташований у центрі Стрийського парку. Фестиваль буде першою масштабною подією на території кінотеатру за останні роки, де в майбутньому заплановано створити новий культурний осередок на мапі міста.

Найближчим часом буде оголошено повний лайн-ап фестивалю, а також стануть відомі гурти, які гратимуть на денній сцені.

Стежте за фестивальними новинами на офіційних сторінках фестивалю у Facebook, VK.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: