У МВС вибух авто на Львівщині пов’язують з кримінальною боротьбою за вплив у регіоні

Вибух позашляховика Mercedes у Львівській області може бути пов’язаний з кримінальною боротьбою за вплив у регіоні.

 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор Департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

 

«Позашляховик «Мерседес» підірваний та обстріляний з автоматичної зброї сьогодні зранку у Пустомитівському районі Львівської області, внаслідок чого загинули троє осіб, належав ВАТ «Львівський холодокомбінат». Голова спостережної ради якого Богдан Копитко є особою доволі відомою у вузьких кримінальних колах Львівщини», - повідомив Шевченко.

 

«За даними Департаменту карного розшуку Національної поліції України, скоріш за все, мова йде про кримінальну боротьбу за вплив між організованими злочинними групами у регіоні», - додав він.
Як згадувалось сьогодні, 29 серпня, у передмісті Львова внаслідок вибуху позашляховика Mercedes загинуло троє осіб, ще одну госпіталізовано. За попередніми даними, зауважили в поліції, спрацював вибуховий пристрій. Крім того, після вибуху автомобіль обстріляли з автоматичної зброї.
Джерела в правоохоронних органах повідомляли, що автомобіль належить одному з львівських підприємств, яке займається виробництвом морозива та заморожених напівфабрикатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: