Нарада у Садового завершилась. Перевізники думають, чи продовжувати страйк

Сьогодні, 30 серпня, нарада у Львівській міськраді за участю міського голови Андрія Садового та представників страйкуючих перевізників наразі завершилась безрезультатно, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Усі пропозиції перевізників щодо врегулювання ситуації та перевезення пільговиків, а саме обмеження в часі встановлення ліміту для пільговиків, та виділення для їх перевезення окремих автобусів, були відхилені міською владою як незаконні.

Натомість перевізникам запропонували написати звернення до ВР та Кабміну, щоб далі вирішити проблему на державному рівні. Зі свого боку Андрій Садовий запропонував деякі пропозиції, щоб почати вирішувати проблему на місцевому рівні. Зокрема запровадження єдиного документу, який би давав право на користування пільгами у Львові. На його думку, це дало б можливість відсіяти людей, які користуються пільгами незаконно. Також пролунала пропозиція провести масові перевірки у громадському транспорті на предмет виявлення осіб, які користуються пільгами не маючи на них прав.

У свою чергу від перевізників заявили, що найближчим часом порадяться і вирішать, чи продовжувати далі страйк. Єдине до чого вдалося домовитися це створення робочої групи з п'ят керівників АТП, п'яти представників колективів та п'яти чиновників міської влади, яка має збирати і опрацьовувати всі пропозиції щодо вирішення проблем перевізників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: