Терористи «ДНР» доньку Яроша записали в диверсанти

«Російсько-терористичні орки знову прокололися... Мою донечку Іринку записали в укропівські диверсанти», – написав на своїй сторінці у Фейсбук Дмитро Ярош.

Він опублікував посилання на ресурс російських окупантів «Русская весна»: «Заступник командувача оперативного командування ДНР Едуард Басурін розповів, що в серпні 2016 року з території України на Донбас прибула група в складі трьох жінок, пройшовши підготовку під контролем інструкторів українських Сил спеціальних операцій та Головного управління розвідки.

«Основне їхнє завдання проведення терактів на території республіки, вербування співробітників силових структур, створення агентурної мережі, отримання та передача розвідувальних даних. Зазначені особи можуть діяти як групою, так і поодинці. Легко йдуть на контакт, цікавляться представниками силових відомств», – розповів Басурін».

Як доказ, опубліковане фото трьох дівчат. Третя, за даними видання, особа якої встановлюється, – це Ірина Ярош.

diversantki

«Ось так і бійтеся українців, тварі! Доця, пам'ятай: кожен знищений на війні ворог України наближає нас до її переможного завершення... Перемога буде за нами!» – написав Дмитро.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: