Бойовики за минулу добу 25 разів порушували режим тиші

Ситуація в районі проведення антитерористичної операції залишається неспокійною на всіх напрямках – терористи за минулу добу 25 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

 
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, 14 випадків порушення режиму тиші зафіксовано на Донецькому, 10 – на Маріупольському та 1 – на Луганському напрямках.

«На Донецькому напрямку ворог вів вогонь із 120 мм мінометів по позиціях українських військових в Авдіївці. Окрім того, Авдіївку обстріляли з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а позиції у Верхньоторецькому - зі стрілецької зброї. По Зайцевому бойовики били з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, також зафіксовано снайперську активність», - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку, зауважує прес-центр штабу АТО, терористи застосували стрілецьку зброю у Мар`їнці, Новотроїцькому, Старогнатівці та Богданівці. Також по Старогнатівці бойовики били з мінометів 82–го калібру, а по Павлополю – з автоматичних танкових гранатометів. У Широкиному окупанти задіяли великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, також там активізувався снайпер.
На Луганському напрямку бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по Станиці Луганській.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: