Двоє вихованців львівських «Карпат» допомогли збірній обіграти Північну Ірландію

Юнацька збірна України U-17 (футболісти 2000 року народження) зіграла свій другий матч на міжнародному турнірі Syrenka Cup – 2016 у Польщі, повідомляє goldtalant.com.ua.

Підопічні Сергія Попова на цей раз обіграли команду Північної Ірландії – 4:3. До перемоги долучилися і двоє вихованців Академії футболу «УФК-Карпати» – півзахисник Петро Харжевський та нападник Сергій Дудинський (на фото ліворуч).

Нагадаємо, в першій зустрічі турніру наші хлопці поступилися збірній Румунії з рахунком 1:2, після чого, максимум за що вони могли поборотися, було п’яте місце. Але для цього українцям потрібно було вигравати два поєдинки.

Першим суперником була Північна Ірландія. Сам матч подарував справжню феєрію голів. Українці вели по ходу зустрічі – 2:0, забивши на 12-й і 28-й хвилинах.

Але через кілька хвилин отримали подвійний удар від британців: після помилок в обороні на 30-й і 33-й хвилинах рахунок став рівним – 2:2.

І в другому таймі довго чекати забитих м’ячів не довелося. На 53-й хвилині наші знову вийшли вперед, а на 58-й рахунок знову став нічийним – вже 3:3.

Та все ж українцям вдалося дотиснути непоступливих північних ірландців, забивши переможний м’яч на 84-й хвилині. І таким чином, трохи помститися за програш нашої національної збірної на Євро-2016.

Тепер в суботу, 3-го вересня, «синьо-жовті» зіграють в стиковому матчі за п’яте місце на цьому турнірі зі збірною Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: